Contact

Doosjes met gravure voor babytandje en haarlokje

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Leuker kan het leven voor de kleine niet aanvangen! Het ene verzilverde schoentje is voor de eerste haarlok van de baby, het andere schoentje voor het eerste tandje. In het hartje op de zijkant is ruimte voor de naam van de kleine spruit. De doosjes met blauwe of roze veters zijn een passend cadeau bij de geboorte of de doop van een kind!

€ 29,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Het eerste paar schoenen van de pasgeborene is in dit geval een bijzonder paar schoenen! Alleen al het hoogglanzende, verzilverde materiaal geeft de schoenen een spectaculair uiterlijk. Op de bovenkant van iedere schoen zit een deksel die eraf genomen kan worden. In de schoen met op de zijkant de tekst „My First Tooth“ wordt het eerste tandje van de kleine bewaard. Zijn of haar naam staat op de andere zijkant. De andere schoen is voorzien van de tekst „My First Curl“ en wacht op een haarlokje van de kleine. Ook hier staat de naam van de kleine op de zijkant gegraveerd.

Natuurlijk is de deksel afneembaar, want het stukje herinnering moet er wel in gelegd kunnen worden. De baby krijgt in de regel meerdere cadeaus, maar dit bijzondere, personaliseerbare cadeau zal er gegarandeerd uitspringen. Je moet maar op het idee komen. Dat zullen veel mensen denken en dat is een juiste gedachte. Daarom weet je dat je met dit cadeau vast en zeker de ouders én de kleine een heel groot plezier doet en dat is het allerbelangrijkste!

Bij de bestelling staan er 10 tekens ter beschikking om een naam op te geven. Gebruik hierbij geen speciale tekens. De Engelse teksten „My First Tooth“ en „My First Curl“ staan al op de schitterende schoentjes vermeld. De doosjes voor het babytandje en haarlokje vormen een origineel cadeau-idee!

Productdetails

Doosjes met gravure voor babytandje en haarlokje

2 stuks in de set:

  • babytandjedoosje „My First Tooth“
  • haarlokdoosje „My First Curl“

Beiden met naam te graveren (geen speciale tekens)

  • Hoogglans verzilverd en beschermd tegen oxidatie
  • Deksel afneembaar
  • 2 x blauwe en 2 x roze veters worden meegeleverd
  • Afmeting telkens 6 x 3,5 x 3,7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-30T03:57:35+00:00