Contact

Doosje met kinky opdrachten

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een mooi doosje voor extra sensuele nachten. Met deze kinky erotische opdrachten begin jij wel een heel bijzondere ontmoeting met je geliefde (m/v, m/m, v/v). Een mooi doosje in de vorm van een hart, wat alle harten sneller zal laten kloppen! Een cadeau om de grenzen van jullie seksualiteit te onderzoeken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Het lijkt een heel onschuldig lief doosje in de vorm van een mooi hart. Maar wacht maar tot je het opent! Een leuk cadeau met veel verschillende kinky opdrachten voor bijzonder intieme momenten. Of je al jaren bij elkaar bent, of elkaar nog aan het ontdekken bent en pas verliefde bent, dit leuke cadeau brengt ieders hart op hol!

Een super leuk cadeautje om samen open te maken, 's avonds in de slaapkamer, of wanneer jullie alleen zijn en je wel iets kunt gebruiken om de stemming er goed in te brengen. Een leuk spelletje, daar is iedereen wel voor in, toch? Een leuke manier om elkaar opdrachten te geven waar je zelf niet zo snel op zou zijn gekomen of die je wellicht niet snel vanuit jezelf zou doen. Samen de grenzen van je verlangens verkennen is het begin van een leuke avond, en maakt dat je weer opnieuw of vernieuwend realiseert waarom jij die ander ook al weer zo leuk vond. Ontdek de passie in je relatie, en verras je geliefde met dit bijzondere cadeautje.

Super om in het nachtkastje te hebben liggen om de ander mee te verblijden op momenten dat het misschien een beetje stroef loopt. Of om juist iets heel anders te doen, even iets anders te doen dan de dagelijkse sleur. Leuk klein doosje met kleine rolletjes papier met elk een andere opdracht, een cadeau met een erotisch tintje! Een cadeautje om elke minuut van te genieten!

Productdetails

  • Afmetingen: 14,5 x 14,5 x 5 cm
  • Inhoud: 110 g.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-26T17:59:47+00:00