Contact

DIY-verkleedset "Prinses"

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze fraaie koffer van blik heeft een inhoud waarmee je iedereen in een handomdraai omtovert tot een sprookjesachtige prinses! Hij bevat een spiegel, een tiara en toverstaf. Met de meegeleverde stiften en stickers kunnen de kleintjes geheel naar eigen smaak de kaart inkleuren en van sierlijke plaatjes voorzien. Een leuk cadeau-idee voor iedereen die graag prinses willen zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze kleine koffer van blik heeft een praktische handgreep, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Binnenin bevinden zich tal van handige spulletjes om je mee te verkleden en om mee te spelen. Niet alleen de binnenkant van de koffer is fraai, ook de buitenkant met de vele sterretjes ziet er schitterend uit.

De blikken koffer bevat een tiara, een spiegel en een sierlijke toverstaf om het leven van een prinses na te spelen. De kinderen bepalen zelf hoe ze dit precies doen. Deze do-it-yourself-manier is voor veel kinderen een leuke wijze om hun eigen creativiteit te ontdekken.

De DIY-verkleedset "Prinses" is een origineel cadeau-idee voor een verjaardag. Bovendien is het altijd handig om de koffer met verkleedset in huis te hebben voor een Halloweenfeest of carnavalsoptocht. De meegeleverde kleurplaat kan met de viltstiften en bijbehorende stickers naar eigen inzicht fraai worden versierd. Dit stuk speelgoed ondersteunt de creativiteit van kinderen. Iedere prinses ziet er immers net iets anders uit!

Productdetails

  • Do-it-yourself- knutselset voor kleine prinsesjes
  • Complete set in blikken koffer
  • Bevat:
    • Sprookjeskaart met stiften om te kleuren en stickers 
    • Materiaal voor tiara, spiegel en sprookjesstaf

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-03-30T21:47:56+00:00