Contact

Digitale bagageweegschaal

€ 19,90
Incl. btw
- +
Deze digitale bagageweegschaal maakt het meenemen van de juiste hoeveelheid bagage een eitje. De handige draagbare weegschaal is ideaal voor op reis en laat je jouw bagage wegen in letterlijk een handomdraai.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen die wel eens met het vliegtuig gaat kent de stress die hoort bij het inpakken van je koffer. Naast dat het moet passen zit je namelijk ook met een streng maximum gewicht voor de bagage die je mag meenemen. Het wegen van je koffer blijkt al gauw onmogelijk omdat de koffer zelf het beeldscherm van je weegschaal al snel afblokt. En daarnaast heb je voor de terugreis waarschijnlijk geen weegschaal op locatie om te zien wat het effect is van al je souvenirs. Om al deze redenen is er nu de digitale bagageweegschaal

De digitale bagageweegschaal is een superhandig en handzaam handweegschaaltje. Er zit een lus aan die je aan het handvat van je koffer bevestigt en waar je vervolgens de koffer mee omhoog tilt. Direct zie je het gewicht van de koffer specifiek tot 2 decimalen na de komma. De weegschaal is geschikt voor alle koffers en kan een gewicht meten tot 50 kilo. Hiermee is de digitale bagageweegschaal ideaal voor alle koffers die je met het vliegtuig mag vervoeren en hoef je nooit meer te stressen over het gewicht van je koffer. De digitale bagageweegschaal is ook lekker handzaam en daarom ideaal om mee te nemen op vakantie. Zo voorkom je dat je net te veel souvenirs meeneemt en straks veel moet bijbetalen voor de terugreis.

Productdetails

  • Klein en handzaam
  • Ergonomisch ontwerp
  • Formaat: 3 x 13 cm
  • Met groot LCD-DISPLAY
  • Maximaal 50 kg / 110 lb.
  • Geïntegreerde automatische gewicht functie: Zodra het juiste gewicht is bereikt wordt deze een tijd lang getoond 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-01T09:57:32+00:00