Contact

Deurmat "Fuck Off"

€ 24,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Werp een blik op deze deurmat voor de deur en iedereen snapt de boodschap meteen: fuck off! Maar genodigde gasten moeten deze boodschap natuurlijk niet meteen serieus nemen, want de bewoner van dit huis heeft gewoon een bijzonder gevoel voor humor. Wie moet nu niet lachen bij het zien van deze deurmat?
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze deurmat wikkelt er geen doekjes om: fuck off! En daarmee weten alle bezoekers meteen waar ze aan toe zijn. Bovendien weten ze ook meteen met wie ze hier te maken hebben. Of toch niet? Want waarschijnlijk wil de bewoner met de eenduidige boodschap op deze deurmat alleen ongenodigde gasten buiten de deur houden. En dat functioneert zeker weten! Staat de muziek weer te hard volgens de onvriendelijke buurman? Die maakt zeker weer rechtsomkeer bij het lezen van deze tekst. Of heb je weer bezoek van zogenaamde vrienden die graag de koelkast plunderen? Ook zij zullen merken dat ze hier minder gewenst zijn. Echt moedige mensen zullen deze boodschap waarschijnlijk negeren en toch aanbellen. En dat zullen waarschijnlijk jouw echte vrienden zijn, want zij weten dat je ook gewoon een goed gevoel voor humor hebt.

Daarnaast is de boodschap op de deurmat niet alleen heel effectief, maar zorgt de mat er ook voor dat jouw gasten niet meer met vieze schoenen door het huis lopen. Vanaf nu zijn jouw vloeren altijd schoon, zonder afdrukken van schoenen. Deze humoristische deurmat is een leuk kado om mee te nemen voor de housewarming van je beste vriend, want hij zal dit grappige gebaar zeker op prijs stellen. Geweldige woondecoratie voor iedereen die een flinke dosis humor bezit!

Productdetails

Deurmat „Fuck Off“

  • Deurmat met opdruk „Fuck Off“
  • Kleur: zwart (deurmat), wit (opdruk)

 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T06:10:12+00:00