Contact

Designklok “Saturn“ van Philippi

€ 59,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Geluidsloos, altijd in beweging en steeds weer fascinerend. Dat is het gigantische universum waarin wij leven, dat dankzij zijn onvatbaarheid steeds weer zorgt voor verbazing en inspiratie. Zo lag de ruimte ook aan de basis van dit ontwerp, een klok van Philippi die zonder wijzers de tijd aangeeft en een modieuze en minimalistische look heeft.

Other customers bought

Productbeschrijving

De oneindigheid van het universum blijft een fascinerend ding. Niet alleen voor wetenschappers en astronauten, want de meeste mensen blijven zich steeds weer verbazen bij de gedachte aan verre werelden, enorme planeten en hun banen en de sterren die de nachtelijke hemel sieren.

Onder hen is hoogstwaarschijnlijk ook de ontwerper van deze klok van Philippi, die op bijzondere wijze zonder wijzers de tijd aangeeft. Een minimalistisch design dat is geïnspireerd op het ogenschijnlijk eindeloze universum. Het opvallende ontwerp geeft de tijd aan door middel van drie kogeltjes die geruisloos hun baantjes draaien, net als échte planeten. Er is een kogeltje voor de seconden, de minuten en de uren. Een slim design dat de manier waarop een klok de tijd weergeeft eens anders interpreteert, waardoor het wellicht wel even oefenen is met het klokkijken op dit exemplaar.

Vanwege de neutrale kleurstelling past de klok in vrijwel elk interieur. De designklok “Saturn“ van Philippi is dan ook een te gek cadeau voor iedereen die is gegrepen door het ruimte-virus en voor wie houdt van mooi minimalistisch design.

Productdetails

  • Tijdsaanduiding door 3 magnetische kogeltjes (seconde, minuut en uur)
  • Muur- en tafelklok in één
  • Materiaal: Kunststuf, magneet, edelstaal
  • Afmetingen: Ø 20 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-30T12:27:36+00:00