Contact

Design muntjeshouder "Boom"

€ 149,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Deze mooie en bijzondere kleine boom trekt gegarandeerd de aandacht van je gasten. Een sterke magneet zorgt ervoor dat je met al je kleingeld een heel leuke boom kunt vormen. Deze boom is een apart designobject dat prachtig staat in de hal of in de huiskamer. Een uniek cadeau-idee voorliefhebbers van bijzondere woonaccessoires!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze boom verliest nooit zijn blaadjes, of het nu stormt of hersft is! Ja, voor deze boom is het altijd voorjaar, tenzij je hem in tijden van financiële nood kaalplukt natuurlijk. Want zeg nou zelf, hoeveel muntjes kun je aan deze boom wel niet kwijt! Een fascinerend stuk decoratie dat prima past in allerlei soorten interieur, een hele leuke manier om je kleingeld een nieuw leven te geven. Want die kleine centjes waar je toch niet mee kunt betalen in Nederland, die krijgen hiermee wel een hele leuke bestemming!

De mooie combinatie van het glanzende roestvrij staal van de takken en de boomblaadjes van euromunten geven een prachtige combinatie waarbij een bijzondere schoonheid naar voren komt die je zal verbazen. De boom is ook leuk voor een muntenverzamelaar of om samen met vrienden helemaal vol te hangen met euromunten en cadeau te doen wanneer iemand bijvoorbeeld gaat trouwen. Een supermooie boom met waardevolle blaadjes die ook mooi zal ´bloeien´ als je geen groene vingers hebt! 

Productdetails

  • Uit decoratief roestvrij staal
  • Met hoogwaardige neodym magneet
  • Afmetingen: 26 x 15 cm

 

Waarschuwing: Magneten kunnen het functioneren van defibrillatoren beïnvloeden. Ook kan het magneetveld laptops en telefoons beïnvloeden. Hou de magneet ver van deze apparatuur. Deze muntenhouders zijn niet bedoeld als speelgoed. Door de scherpe randen oppassen met schoonmaken en ver uit de buurt van kinderen houden.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-26T23:10:09+00:00