Contact

Decanter - Heart

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Wijn zou worden genoten in stijl en wat leent zich beter, als een mooie karaf voor een goed glas wijn? Maak wijnliefhebbers een bijzonder geschenk en presenteren de gepersonaliseerde wijn karaf met haar naam erop. Een absoluut mooi en persoonlijk cadeau!

* Verplichte velden

€ 29,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Een nobele wijn karaf is ook een mooie decoratie en een grote hulp als je giet de wijn! Als u wilt doorbrengen met uw vrienden en genieten van een glas wijn of een romantische date plan, dient deze gepersonaliseerde karaf niet te missen! Laat een van de ontwerpen in de karaf gegraveerd en maak de gift door de naam van de ontvanger van het cadeau persoonlijk en individueel. Een grote gift voor fijnproevers en wijnliefhebbers!

meestal om de wijndrinker heeft een karaf voor fijne wijnen, maar ze zijn zeer zelden persoonlijk ontworpen! Hand over een creatieve sieraad als een geschenk, en geniet van uw vrienden of familieleden. Wie houdt van wijn zal genieten van de elegante karaf! Een groot geschenk dat is een groot geschenk aan de volgende uitnodiging of een grote verrassing voor de wijnliefhebber. Dus elke wijn kan een beetje meer te genieten!

Productdetails

Optie: Heart
Capaciteit: ca. 1l

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-02-02T16:29:32+00:00