Contact

Decanteerkaraf & glazen - set voor wijnliefhebbers

€ 76,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Wijn en design! Dat zijn twee steekwoorden die elkaar vinden als je deze decanteerkaraf met de bijbehorende glazen bekijkt. De welving in de decanteerkaraf is prachtig en elegant gemaakt. Je ziet precies dezelfde welving ook terug in de vier stijlvolle wijnglazen. Deze moderne set voor een fles goede wijn is het perfecte cadeau voor de wijnliefhebber.

Other customers bought

Productbeschrijving

Vooral bij een oude rode wijn is het verstandig de wijn te decanteren, zodat de droesem op de bodem van de fles van de wijn gescheiden kan worden. Ook jonge wijnen worden vaak gedecanteerd, zodat ze meer zuurstof krijgen en kunnen "ademen”. Deze elegante decanteerkaraf is een genot om te zien en is goed in staat de wijn volop te laten chambreren.

De vier glazen passen perfect bij de decanteerkaraf. In tegenstelling tot de traditionele wijnglazen hebben deze glazen geen voet, maar toch kun je ze met veel gemak in de hand nemen. Dat komt onder meer door de twee welvingen die in elk glas zijn verwerkt. Ook de decanteerkaraf ligt goed in de hand en is prima geschikt om een glas mee in te schenken.

Voor een gezellig avondje wijn drinken met vrienden is deze set voor wijngenieters een fantastisch cadeau. Nu nog een fles goede wijn erbij en dan staat niets een gezellig avondje wijndrinken meer in de weg Als verjaardagscadeau of bij het afscheid van een collega, er is altijd wel een gelegenheid om iemand met deze set voor wijngenieters te verrassen. Heb je zelf graag deze bijzondere set voor wijngenieters in huis, dan is het de hoogste tijd jezelf een cadeau te bezorgen en vervolgens je vrienden voor een glaasje wijn uit te nodigen!

Productdetails

  • Cadeauset voor wijnliefhebbers
  • Een grote karaf met gewelfde vorm
  • 4 passende glazen met welvingen
  • Unieke vorm die de wijn laat ademen
  • Hoogwaardige glasafwerking
  • Voor lang plezier aan een cadeau wordt het reinigen met de hand aangeraden!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-04-13T15:34:50+00:00