Contact

De praktische multitool bijl met gravure

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

"Geen probleem, ik zal vast te stellen 'dat!" Met deze multi-tool om taken met betrekking tot andere harde noot de tanden op te lossen en heeft altijd het juiste gereedschap hier. De super handig multifunctionele tool kan bovendien worden gegraveerd in persoon - het is van de praktische maar ook een heel eigen idee!

* Verplichte velden

€ 29,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Met 10 omvatte voorwerpen deze multitool is de perfecte metgezel voor elke situatie die een kleine ambachtelijke vereist. De gemaakt van beukenhout en roestvrij staal tool is net groot genoeg om te passen in uw zak of rugzak en dus niet vertrekken bij het afrijden. moeten ongeacht of hout gehakt thuis of op vakantie, een haring in de grond worden verslagen - de allrounder dragers met bijl, vlakke en Phillips schroevendraaier, zaag, mes, bestand, tang, kniptang, ruimer en flesopener.

De kleine, elegante helpers is gemakkelijk op te bergen dankzij de veiligheid bar en betrokken bij het gebruik van een hulpmiddel, een zekere: Voor een veilige en snelle resultaten als de professionals.

Vooral groot: De houten handvat kan worden gepersonaliseerd met een gravure, die optimaal past de multitool waarop de begiftigde of garanties en verzekert vreugde in ambachten.

Productdetails

Multitool bijl met gravure

Materiaal: Buchholz, roestvrij staal
Afmetingen gesloten: circa 23 x 7,7 x 14 cm
afsluitbaar met veiligheid op het spoor
bestaat uit:
Bijl
Platte schroevendraaier
Phillips - schroevendraaier
zag
het dossier
mes
tang
draadtang
ruimer
flesopener
Gebruik van speciale tekens: Let op!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-27T02:04:36+00:00