Contact

De achteruitlopende klok

€ 24,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze achteruitlopende klok lijkt rechtstreeks uit Alice in Wonderland te komen. Wie wil af en toe niet de tijd terugdraaien, terug naar prachtige momenten uit het verleden, naar warme herinneringen van toen? Echt terug in de tijd gaat deze klok helaas niet helemaal, ook de cijfers staan namelijk omgekeerd. Maar de symboliek telt natuurlijk wel!

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit cadeau is een wel heel origineel woonaccessoire. Deze klok is namelijk een beetje eigenwijs, en dus draait hij niet rechtsom, maar linksom. Ook de tijdsnotatie staat omgekeerd. Een design dat duidelijk is geïnspireerd op de terugdraaiende klokken uit Alice in Wonderland.

De klok is vormgegeven in een nostalgisch design, met Romeinse cijfers en een ouderwets ogende wijzerplaat. Dat past natuurlijk perfect bij de symboliek van een terugdraaiende klok, die daardoor verwijst naar het verleden. Omdat je soms gewoon graag wilt denken dat vroeger alles beter was.

Dit cadeau is een goed geschenk voor wie altijd bij de tijd wil zijn. Als je een vriend of familielid hebt dat net is verhuisd en wel een bijzonder woonaccessoire kan gebruiken, dan is deze klok zeker een aanrader. Het charmante antieke design zal vast en zeker in de smaak vallen!

Productdetails

  • Linksdraaiende klok
  • Met omgekeerde cijferplaat
  • In antiek-design
  • Werkt op 1 AA-batterij (niet meegeleverd)
  • Materiaal: kunststof
  • Doorsnede: 28,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-25T12:05:34+00:00