Contact
Contact

Cursus kitesurfen 6 uur - Friesland

Vanaf € 149,00
Incl. btw
- +
Wie A zegt moet ook B zeggen. Dat kan gelden voor dit geschenk in de vorm van een cursus kitesurfen. Zes uur lang duurt deze sportieve belevenis voor je vriend, vriendin of collega die altijd zo graag over kitesurfen spreekt maar het nog nooit heeft gedaan! Ervaring is absoluut niet vereist voor deze dagcursus kitesurfen die als een uitgebreide introductiecursus gezien kan worden.
pin delete 5.802700
info icon Bekijk voorbeeld
€ 149,00
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Waar anders dan in het waterrijke Friesland kun je deze dagcursus kitesurfen volgen. De door de IKO (International Kitesurf Organisation) erkende watersportschool heeft diverse opstapplaatsen in deze prachtige provincie. Net als in de korte introductiecursus leren de deelnemers ook bij deze cursus om te gaan met de wind en staan er bodydrag oefeningen met board op het programma. Als je lichaam door de kite wordt voortgetrokken, dan is er sprake van bodydraggen. Dat kan met of zonder board. Maar meer hierover leer je vasten zeker tijdens het korte theoriedeel van de cursus.

In de regel begint de dagcursus om 9 uur en eindigt om 16:00 uur. Tussen 12:00 en 13:00 uur is lunchpauze. Afhankelijk van de locatie nemen de deelnemers zelf de lunch mee of ze hebben de mogelijkheid ter plekke iets aan te schaffen. Na de pauze zullen zaken als waterstarten met board en andere oefeningen met een kite op het programma staan. In de ochtenduren staan vooral uitleg en basisvaardigheden centraal. 

Bij deze leerzame en vooral sensationele belevenis voor hem en haar is het materiaal inclusief. Wie de smaak te pakken heeft kan zich voor de Dagcursus Vervolg inschrijven en zich verder bekwamen in het kitesurfen. Voor alle cursussen geldt dat je niet meer dan zwemkleding en een handdoek nodig hebt. Wie over een eigen wetsuit beschikt kan die natuurlijk meenemen. Ook slippers en bij mooi weer een zonnebril en zonnebrandcrème zijn altijd handig om bij de hand te hebben.

Productdetails

 • Bij slecht weer kan de cursus worden afgelast 
 • Zwemkleding en handdoek meenemen
 • Kornwerderzand , Makkum , hoofdlocatie Workum,
  Hindeloopen, Stavoren (niet voor beginners), hoofdlocatie Mirns, Lemmer (niet voor beginners)
 • Hoofdlocatie noordenwind: Workum. 
 • Hoofdlocatie oostenwind: Mirns
 • Wetsuit huur is 6 euro (niet inbegrepen)
 • Productbeoordelingen

  Schrijf een review

  Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

  FAQ

  Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

  Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

  Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

  Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

  Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

  Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

  Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

  Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

  Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

  Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

  Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

  Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

  Kan ik een reservering weer afzeggen?

  Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

  Locatie op kaart

  Map
  2019-01-17T06:11:21+00:00