Hulp nodig?

Exclusief bij Cadeautjes.nl: personaliseer je eigen TOBLERONE

Meer afbeeldingen

Dagboek - My Life Story

OP VOORRAAD

Verzamel al uw herinneringen en belevenissen in het speciaal daarvoor ontworpen My Life Story dagboek, dat zich al snel tot een groot, persoonlijk werk ontwikkelt. Een persoonlijk cadeau voor haar.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
Vanaf € 44,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
Productbeschrijving

Details

Niets is zo persoonlijk als een dagboek. Het is een soort kameraad op papier. De persoonlijke geschiedenis wordt opeens weer springlevend. Beleef je veel of heb je veel aan het dagboek te vertellen, dan ben je al snel op de laatste bladzijde. Dat is niet het geval met het dagboek – My Life Story, dat over een reuze formaat beschikt en ook nog eens 1080 bladzijden telt. Hier zou je een heel leven in kwijt kunnen!

Daarnaast is dit dagboek geen gewoon dagboek, maar vind je naast bladzijden met lijntjes ook nog veel extra pagina's voor bijzondere gebeurtenissen. Vermeld op één plek al je persoonlijke eigenschappen en op een andere plek iets over dingen waar je talent voor hebt. Daarnaast zit er een fraaie wereldkaart in en zijn er speciale bladzijden waarop je aan het einde van het jaar naast een foto de hoogte- en dieptepunten kunt opschrijven.

Het dagboek My Life Story is 22,5 x 16,5 x 6,5 cm en verkrijgbaar in het zwart of in natuur-look. Door dit fraaie design kan het dagboek onopvallend tussen de andere boeken in de boekenkast worden gezet. Niemand zal meteen zien dat dit een dagboek is, of beter gezegd, een boek vol persoonlijke, kleurrijke herinneringen en belevenissen!

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^2018-02-19T21:58:07+00:00