Contact

Dienbladkussen “I Love My Home”

€ 10,90
Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Dit cadeautje zorgt voor comfort bij het surfen en werken. Met dit praktische accessoire kun je dat namelijk allemaal gewoon chillend in bed of op de bank doen. Maar ook een ontbijt op bed kun je hier goed op serveren. Het kussen zorgt er namelijk voor dat alles stabiel blijft staan en niet bij elke beweging zomaar omkiepert. Handig!

Productbeschrijving

Met dit cadeautje heb je een echte alleskunner gevonden. Het dienbladkussen zorgt ervoor dat je in bed of op de bank je laptop comfortabel kunt gebruiken of een dienblad stabiel kunt houden, zodat hetgeen dat er op staat bij niet elke beweging direct wil omvallen. Het houten tablet en het zachte kussen van textiel zien er bovendien ook nog eens hartstikke trendy uit!

Het dienbladkussen heeft in het midden een opschrift waarop “I Love My Home” staat te lezen. Een liefdesverklaring aan een comfortabel huis dat met dit cadeautje nog fijner is geworden dan het al was. Een wel heel gepaste opdruk dus!

Verras een vriend, vriendin, broer, zus of collega met dit dienbladkussen en doe niet alleen een stukje woondecoratie cadeau, maar ook een stukje luxe en comfort. Of het nu op een verjaardag is of bij een house-warming, met dit cadeautje kun je altijd aankomen!

Productdetails

  • Met opdruk “I Love My Home”
  • Materiaal: hout, textiel
  • Kleur: grijs
  • Afmetingen: ca. 43 x 32,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-07-18T23:48:39+00:00