Contact

Crystal Head Wodka

€ 54,90
(€ 78,43 / l) Incl. btw
- +
Wil je een fles wodka cadeau doen, maar dan wel eens helemaal anders? Met deze glazen schedel zit je dan gegarandeerd goed! De kristallen doodskop is gevuld met een excellente premium wodka en doet bovendien dienst als ware eyecatcher in het interieur.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Productbeschrijving

Dit is een cadeautje voor sterren. Van Hollywood tot Cannes is de Crystal Head Wodka een graag geziene gast. Onder andere Dan Akroyd, de ster uit Ghostbusters en the Blues Brothers, is zo’n fan van deze wodka dat hij het overal mee naartoe sleept!

De aantrekkelijkheid van dit cadeau zit hem in twee factoren. Allereerst is er de hoogwaardige premium wodka zelf, die driemaal is gefilterd door 500 miljoen jaar oude kristallen en daardoor van de zuiverste kwaliteit is. Daarnaast is er natuurlijk de fles waarin deze wodka zit.

De sierlijke kristalschedel blijft ook na het opdrinken van de wodka een accessoire voor in de huiskamer. Daarmee heb je met dit cadeau genoeg redenen om een liefhebber van goede wodka te verrassen. Bijvoorbeeld door deze fonkelende schedel mee te nemen naar een verjaardag!

Productdetails

  • Crystal Head Wodka
  • Inhoud: 0,7 l
  • 40 % vol.
  • Land van herkomst: Canada
  • Koel en droog bewaren
  • Let op: Dit artikel bevat alcohol en wordt daarom niet afgegeven aan personen onder de 18 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-09-23T01:23:07+00:00