Hulp nodig?

SALE - Slechts 7 dagen tot 29.01.2018. Zolang de voorraad strekt, met kortingen tot wel 80%!

Meer afbeeldingen

Crumpled City Junior - de andere plattegrond voor kinderen

OP VOORRAAD

Deze kaarten zijn net even anders en speciaal voor kinderen die alle bezienswaardigheden ook willen kunnen zien op hun kaart. En met deze kaarten hoef je je nooit meer zorgen te maken hoe je ze ook al weer opvouwt, en je hoeft ook geen meterslange kaart zo te vouwen dat je het stukje voor je hebt dat je nodig hebt. Deze kaarten zijn er voor gemaakt om in elkaar te frommelen en in je tas te gooien zonder er naar om te hoeven kijken. Super handig en praktisch! Verkrijgbaar voor Berlijn en Londen, speciaal voor kinderen!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Vanaf € 9,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Iedereen die graag reist weet hoe het is. Een kaart is handig en onmisbaar, maar wel echt onhandig. Hij wordt nat, of je vouwt hem verkeerd waardoor hij snel scheurt. En natuurlijk net dat stukje dat zo belangrijk blijkt te zijn, is weg, omdat hij niet goed opgevouwen was. Met deze handige kaarten zijn die problemen voor altijd achter de rug! Je kunt ze net zo vaak opvouwen en verfrommelen als je wil, deze kaart komt altijd in een stuk weer tevoorschijn.

En daardoor is hij zelfs in je broekzak te proppen. Handig voor onderweg! Je kunt naar hartenlust vouwen en recht strijken, deze kaart scheurt niet! Zelfs als je per ongeluk een drankje over de kaart gooit, zul je er geen schade van ondervinden. Echt super handig, want je kunt hem gewoon droog vegen en dan is er niets aan de hand! Een super handig cadeau voor alle kinderen graag hun eigen kaart willen hebben wanneer ze mee gaan op reis! Super cool cadeautje!

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^2018-01-22T01:13:08+00:00