Contact

Creolen van roestvrij staal

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Deze creolen van roestvrij staal hebben een praktische scharniersluiting en zijn daardoor gemakkelijk in en uit te doen. De oorringen zijn op hoogglans gepolijst en het roestvrij staal beschermt tegen krassen. De oorbellen zijn stijlvol op een eenvoudige manier en zijn dus geschikt voor vele gelegenheden. Een mooi cadeau voor die speciale vrouw in je leven.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze creolen passen bij vrijwel iedereen. De typische oorringen van roestvrij staal hebben een goudkleurig laagje, waardoor ze een hoogwaardige touch meekrijgen. Het roestvrij staal is niet alleen stevig, maar het beschermt ook tegen krassen. De creolen met een goudkleurig detail zijn accessoires die zowel bij een casual als een meer geklede gelegenheid passen.

De oorbellen zijn vanwege hun eenvoudige maar smaakvolle uiterlijk zeer geschikt om cadeau te doen. Door het goudkleurige laagje zijn ze niet extreem excentriek, maar passen ze wel bij veel verschillende outfits en zijn een feestelijke toevoeging.

Deze creolen van roestvrij staal met een hoogglans gepolijst oppervlak behoren tot de oorringen die zich niet door een trend uit het veld laten slaan. Ze zijn degelijk maar verliezen niet hun elegante uitstraling. Kortom: een cadeau dat van alle tijden is en waar menig ontvanger blij mee zal zijn!

Productdetails

 Mark  Unique
 Producttype  Oorsieraden
 Materiaal  Roestvrij staal
 Oppervlak  IBP
 Type  Creolen
 Doorsnede  13,0 mm
 Breedte  4,0 mm
 Dikte  2,3 mm
 Gewicht  3,5 g

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-03-29T08:45:17+00:00