Contact

Confetti-ballonnen

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Zin in een knalfuif? Dan zijn deze confetti-ballonnen precies wat je nodig hebt! Ze zijn doorzichtig en kunnen met confetti worden gevuld. Deze gangmakers zijn eenvoudig in de kamer te bevestigen, aan het plafond of op de meegeleverde stokjes. Natuurlijk doe je dat nadat je ze met confetti hebt gevuld. Prik ze op het juiste moment door, dan daalt de confettiregen op je neer!

Other customers bought

Productbeschrijving

Van verjaardag, tot trouwdag, van examenfeest tot het behalen van het rijbewijs: deze ballonnen passen bij elk feest dat gevierd moet worden! De ballonnen zijn gevuld met confetti en worden op het hoogtepunt van het feest stuk geprikt, waardoor de confetti met een klap door de kamer vliegt: een feestelijke happening voor de feestgangers!

Natuurlijk zijn de vrolijk gekleurde confetti-ballonnen de gehele feestdag als versiering te gebruiken. Het is gemakkelijk om de ballonnen met confetti te vullen en ze daarna op te hangen met behulp van de stokjes die erbij zitten.

Het leukste van dit cadeau is de verraste blik van je gasten wanneer ze ineens doorhebben dat het al die tijd confetti-ballonnen waren! Succes gegarandeerd met dit cadeau voor een onvergetelijke dag!

Productdetails

  • 20 ballonnen, 20 stokjes, 20 opzetstukjes, confetti, versierlint
  • Ballonnen kunnen met confetti worden gevuld. 
  • Materiaal: plastic 
  • Kleur: verschillende kleuren 
  • Afmetingen: 214 x 59 x 245 cm
  • Let op: niet geschikt voor kleine kinderen in verband met kleine onderdelen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-05-18T20:46:46+00:00