Contact

Cocktailshaker met gravure

€ 34,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Voor liefhebbers van echte cocktails is deze cocktailshaker met gravure een bijzonder waardevol cadeau. Zowel professioneel barpersoneel als hartstochtelijke thuis-cocktailmakers sluiten dit persoonlijke cadeau met gegraveerde initialen graag in hun hart.

* Verplichte velden

€ 34,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Sex On The Beach of een Tequila Sunrise, met deze stijlvolle cocktailshaker bereid je beroemde en originele cocktails letterlijk en figuurlijk in een handomdraai. Dit klassieke model van roestvrij staal ligt perfect in de hand en mixt alle drankjes tot de gewenste cocktail. Met een volume van maar liefst 500 milliliter kun je voldoende drankjes mixen om een eigen, individuele supercocktail te creëren.

De cocktailshaker is bijzonder handig om in huis te hebben, maar het is veel leuker om het chique accessoire als persoonlijk cadeau mee te nemen naar een feestje of etentje. De naam van de gastheer of gastvrouw laat je er natuurlijk van tevoren op graveren, zodat duidelijk is voor wie dit fraaie cadeau is bestemd. Bovendien maak je op die manier ook kenbaar dat met dit cadeau een cocktailparty niets meer in de weg staat.

Door de uitstekende kwaliteit is dit een cadeau dat lang meegaat en telkens weer voor veel vreugde zorgt. Alleen al het uiterlijk roept herinneringen op aan de cultfilm Cocktail met Tom Cruise in de hoofdrol. Een fraai cadeau-idee voor degene die klasse en stijl weet te waarderen. De persoonlijke touch in de vorm van een gravure valt vast en zeker goed in de smaak!

Productdetails

  • Materiaal: roestvrij staal
  • Afmetingen: 58 x 200 mm
  • Volume: 500 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-28T17:46:51+00:00