Contact

Cap met Personalisatie - zwart

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

De bestickbare embleem van een van beide groene, rode of zwarte hoed versierd met een wapen met de door u gekozen initialen: Een modieuze beanie met envelop kun je iemand persoonlijk hier geven. Zo is van de trendy hoofddeksels niet alleen een koele eye-catcher met een persoonlijk tintje, met inbegrip van elk gevaar van verwarring is verdwenen. Goed idee!

* Verplichte velden

Other customers bought

Productbeschrijving

De originele Beechfield Beanie met envelop als een geschenk op zich een goed idee - maar alsjeblieft niet als een 15/08-versie! Hoe goed, dat je hier de mogelijkheid om de trendy cap met borduurwerk voor persoonlijke favoriet accessoire voor koude dagen te maken:

Op de omslag van hetzij donker groen, rood of zwart van een dik, wordt zacht acryl aangebracht embleem waarbij een bijzonder Feien borduren mogelijk. De kuif op, kun je vullen met twee initialen van uw keuze. Goudgeel dan is er opgehemeld de snelkoppeling die de muts als de drager onmiskenbare maakt.

hoe aangenaam om te worden gedragen Beanie met envelop hebben op de zogenaamde opwarming niet alleen skaters en hiphoppers hun grote vreugde, de stijlvolle en praktische dop hoort op koude dagen in bijna alle tieners en jonge volwassenen noodzakelijk zo. Een idee dat er in de winter geen dag blijft in de kast!

Productdetails

Persoonlijke Envelope Beanie - Hoed met initialen

personalisatie - gebruik geen speciale tekens!
Cap kleur zwart
Een maat, hoed past zich flexibel
wasbaar
Materiaal: 100% acryl

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-19T12:33:03+00:00