Contact

Drinkbeker "Cameralens"

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

In eerste instantie zullen mensen denken dat je fotograaf bent geworden wanneer je met deze beker door de gang loopt. De drinkbeker "Cameralens" is dan ook zo gedetailleerd dat het niet eens opvalt dat je geen camera bij je hebt.

Other customers bought

Productbeschrijving

Stel je eens voor, je loopt over straat en ziet een fotograaf. Rustig focussed hij zich op een mooie situatie terwijl hij met zijn camera de nodige instellingen voorbereidt. Hij grijpt in zijn tas, pakt een nieuwe lens en...neemt een slok?! Met deze drinkbeker is precies dat mogelijk! De drinkbeker in de vorm van een cameralens is haast niet van echt te onderscheiden en dat zorgt ervoor dat jij iedereen voor de gek kan houden!

De drinkbeker "Cameralens" is hét geschenk voor professionele en hobby fotografen. Een drinkbeker met snackplateau in de vorm van een cameralens die bijna niet van echt te onderscheiden is. Ideaal om koffie in mee te nemen voor tijdens lange fotoshoots en een ontzettend mooi cadeau om te geven. Het is een grote en zeer gedetailleerde beker van hoogwaardige kwaliteit die geschikt is voor zowel hete als koude dranken. De beker is dus niet alleen leuk maar ook gewoon super handig.

De vormgeving maakt hem tevens ideaal om stiekem drinken mee te nemen naar bijvoorbeeld de bioscoop en met het bijgeleverde snackschaaltje ben je helemaal voorbereid op een spontane lunch. Pas alleen op dat je niet de verkeerde lens aan je camera probeert te schroeven!

Productdetails

  • Realistische vormgeving
  • Als drinkbeker of snackschaaltje te gebruiken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T04:21:03+00:00