Contact

Cadeauset waxinelichthouders en potpourri

€ 12,90
Incl. btw
- +
Met deze cadeauset van waxinelichthouders en decoratieve potpourri kan je werkelijk elke kamer sfeervol en gezellig maken! Een mooi cadeau voor moeders, tantes en oma's die houden van flikkerende lichtjes en gemoedelijke sfeer. Vergeet ook vrienden en collega's niet! Veel mensen zullen blij zijn met wat extra sfeer in huis!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Productbeschrijving

Waxinelichtjes zijn altijd een goed idee, niet alleen in de donkere wintermaanden. Deze cadeauset van waxinelichthouders en decoratieve potpourri is een echte sfeermaker op de woonkamertafel of vensterbank. Hiermee tover je zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger van dit cadeau.

De drie glazen waxinelichthouders worden in deze cadeauverpakking vergezeld van decoratieve stenen en potpourri. Zet de waxinelichthouders op een rechthoekig presenteerblad en omlijst ze met de stenen en potpourri voor een rustiek landelijk geheel. Het presenteerblad zorgt ervoor dat de waxinelichthouders eenvoudig in hun geheel te verplaatsen zijn, zonder dat de opstelling in de war wordt geschopt. Daarom kan je de opstelling eenvoudig uitproberen op verschillende locaties in het huis: de woonkamer, slaapkamer, of toch maar de keuken?

Geef een tijdloos en sfeervol cadeau dat ook nog eens wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Leuk voor iedereen in de familie of vriendenkring die houdt van gezelligheid en mooie accessoires met een bijzondere flair. Je kunt nooit genoeg sfeer in huis hebben! Een geschikt cadeau bij een verjaardag, housewarming of trouwdag.

Productdetails

Cadeauset waxinelichthouders en  potpourri

  • Afmetingen ca. 30 x 14 cm
  • Met drie glazen waxinelichthouders
  • Decoratieve stenen en potpourri inbegrepen
  • In een decoratieve cadeauverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-05-25T23:49:27+00:00