Hulp nodig?

SALE - Slechts 7 dagen tot 29.01.2018. Zolang de voorraad strekt, met kortingen tot wel 80%!

Meer afbeeldingen

Cadeaupapier "Happy Birthday"

Er is een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien - dat is degene met dat leuk verpakte cadeautje in de handen. Zeg nu zelf: wat is er nu leuker dan een gezellig papiertje om je presentje? Wat let je dus om je geschenk te omhullen met dit ''happy birthday'' papier - toepasselijker gaat het niet worden hoor. Degene is blij met het cadeautje en je leuke papiertje en jij met die grote glimlach op zijn of haar gezicht.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
€ 2,90
(€ 2,07 / m)
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Twee violen en een trommel en een fluit. Ja, hoe oud je ook bent - met je verjaardag krijg je een kleine (of grote als je ervan houdt) lofzang. Hierdoor staat het schaamrood je waarschijnlijk even op de kaken, wil je op dat moment enórm door de grond, maar daar bijt je maar even doorheen. Dit is jouw moment en het wordt extra waardevol en gezellig door dit ''happy birthday'' cadeaupapier. Wat is er nu leuker dan een cadeautje aanpakken dat ook nog voorzien is van een leuk papiertje waarover duidelijk is nagedacht.

Je moet je even bedenken dat iemand niet de eerste de beste winkel in is gelopen waar de eerste de beste rol bij de kassa is gegrepen. Nee, degene heeft er aandacht aan besteed. Nu denk je nog wel drie keer voordat je dit printje er achteloos afscheurt. Met twee handen aanpakken, maak je vrienden een complimentje voor het papier, maak open en vouw het papier weer netjes op. Papier wordt steeds meer een hip ding de laatste jaren dus dit wordt gewaardeerd. En dit papier wil je toch eigenlijk bewaren in plaats van bij elkaar graaien en weggooien? Gewoon doen! Zou jij ook leuk vinden. Dit papier is vanzelfsprekend altijd leuk met een verjaardag, maar je hoeft het niet alleen bij papier te houden. Wees creatief, knip vormpjes en verwerk het in slingers, een kaart of een placemat. Zet die creatieve radar even aan en maak er een feestje van. Happy birthday!

Productdetails

  • Afmetingen: 2 x 0,7 m
  • Diameter: op de rol 34 mm
Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
^2018-01-23T11:30:45+00:00