Contact

Cadeau-set met kinderinstrumenten

€ 35,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Heb je een kind in de familie waarvan je vermoedt dat hij of zij weleens de nieuwe Yann Tiersen, Mick Jagger of Beyoncé kan zijn? Doe dan vooral deze set cadeau! Hierin zitten allerlei instrumenten waarmee kids hun eigen muzikale wereld kunnen ontdekken en deze verder kunnen uitbouwen. De set bestaat uit een trommel, sambaballen, een triangel en nog veel meer leuke instrumenten om te gekke ritmes mee te maken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Daar in dat kistje rammelt wat. Het klingelt en het ritselt. Daar moeten wel allemaal leuke dingetjes inzitten, dat kan bijna niet anders! En ja hoor, wat blijkt? Het is een cadeautje, een 10-delige set met instrumenten voor kinderen vanaf drie jaar, die met deze muzikale gadgets spelenderwijs de fascinerende wereld van klank en ritme kunnen ontdekken.

De set bestaat uit een tamboerijn, cymbalen, maracas en een triangel. En dan zijn er nog de sambaballen en een trommeltje en een houten blokje vol met klank.

Allemaal ritmische instrumenten waarmee een kind uren zoet kan zijn. Een gaaf cadeautje voor kinderen aan wie je graag de eindeloze wereld van de muzikaliteit wilt tonen.

Productdetails

  • Inhoud: tamboerijn, cymbalen, maracas, kastanjenetten, houtblok, triangel
  • In een houten bewaarkistje
  • Materiaal: hout, metaal, kunststof
  • Afmetingen: 37,8 × 28,7 × 7,6 cm
  • Aanbevolen leeftijd: 3-8 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-09-27T06:47:16+00:00