Contact

Broodtrommel "Lente"

€ 19,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Of je nu een lunchpauze hebt of gewoon wat koekjes voor bij de thee mee wilt nemen. Met deze lunchtrommel heb je een handig doosje bij je met verschillende vakjes zodat je alles fris en fruitig kunt houden. In mooie frissen lente-kleuren die voor een goede trek zorgen. Leuk voor fruit en boterhammen. Wat je maar wil!

Other customers bought

Productbeschrijving

Wanneer de zon zich eindelijk na een lange winter wee rlaat zien en alles weer groeit en bloeit, wil je eigenlijk maar een ding: zo veel mogelijk tijd buiten in de natuur doorbrengen. Deze fijne voorjaarsstemming zorgt er voor dat je weer zin krijg tin het leven en fluitend op je fiets zit naar je werk of naar school. Die fijne stemming kun je echter het hele jaar hebben. Alleen heb je daar soms iets voor nodig, een klein duwtje in de rug zeg maar. Deze lunchtrommel is een fijne dagelijkse herinnering aan dat fijne gevoel waarmee je elke lente weer verrast wordt.

Laat niet langer alleen de hoeveelheid zon die je krijgt bepalen hoe blij je bent! Met deze handige broodtrommel die handig is voor tijdens picknicken in het park, maar ook voor tijdens de pauzes op school, op de universiteit of op je werk, kom je elke dag wel door! Of het nu winter is en je 's ochtends door het donker naar je werk gaat en 's avonds pas weer weg mag als de zon al lang weer onder is, of het hartje zomer is en het te warm is om je arm op te tillen... deze lunchtrommel is altijd goed! Een leuk cadeautje, het hele jaar door!

Productdetails

* materiaali: muovi * sisältää neljä seinillä erotettua lokeroa

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T18:40:54+00:00