Contact

Broodplankje "Varken“ met gravure

€ 14,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Een lief varkentje op de ontbijttafel, daar zullen dierenliefhebbers blij mee zijn. Maar iedereen wordt vrolijk bij het zien van dit bijzondere broodplankje, dat als varken is vormgegeven. Door er een eigen tekst van 3 regels op achter te laten heb je een fraai, gepersonaliseerd cadeau in handen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dat varkentje wassen we wel even! Dat is ook niet zo moeilijk, want dit vrolijke broodplankje van bamboe kun je net als alle andere houten broodplanken eenvoudig schoonmaken. Op de bovenkant staat een leuke tekst gegraveerd. Wat er precies staat? Dat bepaal je helemaal zelf, zo lang je maar maximaal 25 tekens per tegel gebruikt. Je hebt 3 regels tot je beschikking om een tekst van totaal 75 tekens samen te stellen.

Dit persoonlijke cadeau kun je bij tal van gelegenheden geven, omdat je de tekst op het broodplankje aan de omstandigheden kunt aanpassen. 'Geluksvarkentje-heel veel liefs-van jouw Marieke' zou er kunnen staan, maar bijvoorbeeld ook 'Joop gefeliciteerd,-de echte-tenniskampioen!' Zolang je je aan het maximaal aantal tekens houdt, kun je schrijven wat je wilt!

Laat je creativiteit de vrije loop en maak van dit broodplankje een fraai cadeau met een persoonlijke touch. Het keukenaccessoire is ideaal als ontbijtplank op tafel, als snijplankje in de keuken en als rustiek dienblad met daarop bijvoorbeeld een stukje kaas of worst bij de borrel. Je kunt met dit broodplankje natuurlijk ook de keukenkast decoreren of het plankje ergens in de keuken ophangen. Daarvoor is dit prachtexemplaar ook bijzonder goed geschikt.

Productdetails

Broodplankje „varken“ met gravure 

  • Materiaal: bamboe
  • Afmeting: 25,7 x 15 x 0,5 cm
  • Persoonlijk te graveren: 3 regels, elk 25 tekens

Informatie: Aangezien dit een natuurlijk product betreft, kunnen gravures er anders of ongelijkmatig uit komen te zien.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-24T12:58:03+00:00