Contact

Broodplankje "Muis“ met gravure

€ 14,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Een broodplankje in de vorm van een muis is al een leuk gezicht op de ontbijttafel. Het ochtendhumeur verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een origineel en personaliseerbaar cadeau voor de feestdagen of als bijzonder verjaardagscadeau.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Gestampte muisjes op je brood smaken nog lekkerder als deze muis van bamboehout eronder ligt! Een prachtig cadeau-idee voor iedereen die graag muisjes op het brood strooit, maar ook de dierenliefhebbers en fans van muizen worden blij met dit originele cadeau, voorzien van een persoonlijk tintje in het midden!

Dit broodplankje is perfect gesneden in de vorm van een muis, met de herkenbare, spitse neus. Het is een vrolijk gezicht als de plank 's ochtends bij het ontbijt op tafel ligt en je er een boterham op kunt smeren. Nog vrolijker wordt het met een leuke spreuk in het midden. Maar liefst drie regels van maximaal 25 tekens per regel staan hiervoor ter beschikking.

Er zijn talloze mogelijkheden om het cadeau een persoonlijke touch te geven. Wat dacht je van 'Hallo Gerard, muisjes op je brood, dat is lekker' of 'Rita en Karel, wensen je, smakelijk eten'? Met de nodige fantasie maak je er een uniek broodplankje van. Het broodplankje is ook handig om kleine hapjes op te serveren tijdens een feestje of bij de borrel op vrijdagmiddag. Naast blikvanger is dit persoonlijke cadeau vooral ook een leuke herinnering aan de dag waarop het in ontvangst werd genomen.

Productdetails

Broodplankje „muis“ met gravure

  • Materiaal: bamboe
  • Afmeting: 24 x 16,5 x 0,5 cm
  • Personaliseerbare gravure: 3 regels met elk 25 tekens

Informatie:Aangezien dit een natuurlijk product betreft, kunnen gravures er anders of ongelijkmatig uit komen te zien.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-28T21:24:06+00:00