Contact

Broodplankje "Haas“ met gravure

€ 14,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
De ochtend kan niet beter van start gaan dan met een blik op deze lieve haas, die ook nog eens iets te zeggen heeft. Wat hij zegt, dat bepaal je zelf met dit personaliseerbare cadeau van bamboehout, dat als Paascadeau gegarandeerd een schot in de roos is!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Niet alleen dierenvrienden zullen iedere ochtend genieten als deze gezellige haas op de ontbijttafel ligt. Hij is met zijn herkenbare flapoor en kleine staartje een fraai vormgegeven exemplaar. Het is ook een bijzonder stevige uitvoering, want het bamboehout kan wel tegen een stootje. Met Pasen is het natuurlijk een onmisbaar plankje op tafel. Om er een écht paascadeau van te maken kun je de drie regels van maximaal 25 tekens per regel vullen met een paasgroet zoals bijvoorbeeld 'Piet en Sandra wensen Els en Max prettige paasdagen'.

Als ontbijtplankje is de haas het hele jaar te gebruiken. Hij biedt immers veel ruimte om je boterham op neer te leggen. De paasgroet kun je weliswaar het hele jaar door gebruiken, maar het is ook een idee om er wat algemeners op te zetten zoals ' Worteltjes for ever, geniet van dit cadeau, lieve groet Loes en Kees!' Met de nodige creativiteit zijn er honderden soorten teksten denkbaar.

Geef eens op een originele manier een huisdier cadeau. Je kunt er bij wijze van grap ook echt worteltjes bij doen. Het broodplankje "haas“ met gravure komt in ieder huishouden vast en zeker goed van pas. Niet alleen met Pasen, maar ook bij andere gelegenheden is dit personaliseerbare cadeau een leuke verrassing! 

Productdetails

Broodplankje "haas“ met gravure

  • Materiaal: bamboe
  • Afmeting: 24 x 15,5 x 0,5 cm
  • Personaliseerbare gravure: 3 regels met elk 25 tekens

Informatie: Aangezien dit een natuurproduct is kunnen gravures er verschillend respectievelijk ongelijkmatig uitzien.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-03T14:03:33+00:00