Contact

Brain Freeze – ijsblokjesvorm

€ 11,90
Incl. btw
- +
Cool is helemaal het verkeerde begrip voor deze verkoelende ijsblokjes. De ijsblokjesvorm ''Brain Freeze'' zorgt ervoor dat jij vier keer griezelige hersens uit ijs kan maken. Deze lost langzaam op in ieder verkoelend drankje. De ijsblokjes zijn een absolute blikvanger op ieder feestje en zijn een perfect detail bij een barbecue-avond. En om deze hersens geweldig te vinden, hoef je echt geen zombie te zijn!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wij houden wel van feitjes die eigenlijk niemand wil weten. In deze categorie: ''Brain Freeze'' wordt in het Nederlands ook wel aangeduid als ''ijshoofdpijn''. Deze bijzondere manier van hoofdpijn ontstaat als mensen te snel koude drankjes of eten nuttigen. Dat kan ook ontstaan door bijvoorbeeld ijsblokjes. Waarschijnlijk zullen er maar weinig mensen in jouw omgeving zijn die dit begrip kennen. Met deze ijsblokjesvorm is nu het juiste moment gekomen dit woord te introduceren. Als jij namelijk een drankje serveert, kan je dit erbij vertellen. Iedereen zal versteld staan van jouw kennis, maar vooral van deze bijzondere ijsblokjesvorm.

Deze vorm maakt niet alleen fantastische ijsblokjes, maar er is ook een woordspel in verborgen. Eigenlijk kan je dus van deze ijsblokjes ijshoofdpijn krijgen. Daarnaast zijn ze ook nog eens weergegeven als het binnenste van het hoofd - de hersens - waar de hoofdpijn eigenlijk ontstaat. De aanblik van deze ijsblokjes zal absoluut voor onvergetelijke momenten zorgen: je zou de gezichten van je vrienden daarbij moeten fotograferen. Jouw visite zal op het volgende feestje behoorlijk onder de indruk zijn. Deze hersens lijken misschien wat griezelig, maar zijn niet alleen leuk voor Halloween. Want dit coole accessoire kan je bij iedere gelegenheid tevoorschijn halen en daarmee de drankjes nog eens flink oppeppen. Verras jouw beste vriend eens op zijn verjaardag met dit grappige cadeau!

Productdetails

  • Afmetingen: 16 x 18 cm 
  • Materiaal: siliconen
  • Duurzaam en vaatwasserbestendig
  • Voor 4 ijs-hersens

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-01T09:47:55+00:00