Contact

Bossche bollen maken - Den Bosch

€ 29,50
Incl. btw
- +
De Bossche bol is in Nederland wereldberoemd. In Den Bosch, waar anders, leer je in 2 uur tijd de echte Bossche bollen maken. En dit op een feestelijke en extra gezellige manier! Een vrolijke en leerzame belevenis voor de hobbybakkers en lekkerbekken!
pin delete 5.303500
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Tante Annie, Loca Lola en Don Bonbon zijn niet alleen deskundigen op het gebied van chocolade, ze staan ook bekend als twee dames en een heer die gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze te gekke workshop is niet alleen heerlijk maar ook op theatraal niveau geheel voorzien. Je kunt in een steriele keuken hele keurig Bossche bollen maken, met een kookboek op tafel, maar hier in Den Bosch speelt de gezelligheid net zo'n grote rol als het maken van de lekkere, grote met slagroom gevulde soezen zelf. Daarom krijgen deelnemers ook de geschiedenis te horen van de oorspronkelijke 'Sjèkelade Bol' en zetten de dames en heer een speciaal lied in om de dag vrolijk te beginnen.

Daarna gaat iedereen aan het werk met het maken van de chocoladefondant, die vervolgens ook op de bol aangebracht moet worden. Natuurlijk wordt er flink slagroom geklopt om de Bossche bollen te vullen. Als iedereen zijn Bossche bol heeft versierd is er tijd voor een prijsuitreiking waarmee de winnaar een chocoladezoen in de wacht kan slepen! Kortom, onder het genot van onbeperkt koffie, thee en consumpties is plezier in ieder geval gegarandeerd en daarnaast leer je ook écht hoe de Bossche bol wordt gemaakt. Een zoete en smaakvolle belevenis voor de liefhebbers van chocolade en slagroom. Na afloop krijg je het recept voor de Bossche bol ook nog eens mee naar huis.

Productdetails

 • 2 uur lang Bossche bollen maken in Den Bosch
 • Koffie, thee en consumpties onbeperkt
 • Geldig voor 1 persoon

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-03-18T13:09:22+00:00