Hulp nodig?

Meer afbeeldingen

Bloeiende roos in glazen kubus met gravure

4-6 werkdagen

Deze bloeiende roos in een glazen kubus is een sierlijk en elegant cadeau. Door de lasertechniek is de roos bijzonder getailleerd vormgegeven. Laat een boodschap op de voorzijde graveren en je hebt een fraai, persoonlijk cadeau in handen.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Vanaf € 44,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Productbeschrijving

Details

Op het bureau of thuis in de woonkamer op de schoorsteenmantel is deze glazen kubus met de bloeiende roos een blikvanger die de omgeving een gracieuze touch bezorgt. Door het driedimensionale effect trekt hij van alle kanten de aandacht. Nieuwsgierig komen bezoekers dichterbij om te zien hoe nauwgezet de beroemde bloem is vervaardigd.

Dit persoonlijke cadeau past perfect bij een natuurlijke roos, die na een paar dagen of misschien een week slap gaat hangen. De bloeiende tegenhanger in de fraaie kubus behoudt zijn charmante vorm en is bovendien voorzien van een paar lieve woorden. Welke woorden dat zijn, dat bepaalt degene die dit decoratieve cadeau bestelt. Met maximaal 30 tekens kun je bijvoorbeeld de geboortedatum met een naam achterlaten.

De rustgevende, moderne uitstraling van deze bloeiende roos fleurt zowel het kantoor als de kamers in huis op. Er is altijd wel een mooi plaatsje te vinden waar dit bijzondere cadeau tot zijn recht komt. Zeg het met bloemen, hoor je wel eens zeggen en die uitspraak is natuurlijk ook op dit cadeau met persoonlijke tekst volledig van toepassing!

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.
Productbeoordelingen
Van Anoniem
12-05-2018
Zeer goed
Een uniek bijzonder mooi cadeau. Ik kocht het voor één van mijn beste vriendinnen en kon het laten personaliseren. Wat dit cadeau uniek maakt. Het resultaat is prachtig geworden. Mijn vriendin was zeer verrast en superblij!!!!
Van Anoniem
24-02-2018
Zeer goed
Het product was naar verwachting.
Anonymous
06-12-2017
Zeer goed
Een leuk en origineel cadeau. Ontvangster was er heel blij mee.
Schrijf je eigen review
^2018-05-26T23:39:48+00:00