Contact

Bingo-spel

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Bingo is een spel voor jong en oud. Met deze set speel je bingo thuis, tijdens de vakantie, waar je maar wilt. Compleet met passende kooi én balletjes, speelkaarten, transparante chips om de nummers mee af te dekken en een bord voor de getrokken balletjes. Een fantastisch cadeau voor veel plezier in huis en op vakantie!

Other customers bought

Productbeschrijving

Bingo wordt niet alleen in de recreatiezaal van het seniorencentrum gespeeld. Op campings en hotels zijn de bingoavonden razend populair. Met dit bingo-spel kun je nu zelf een leuke bingoavond organiseren. Net als bij de lottoballetjes op televisie rollen hier de bingoballetjes door de kooi die je met een zwengel kunt laten draaien. Op die manier worden de 75 balletjes nog eens extra goed door elkaar geschud.

Iedereen wacht op het eerste balletje, waarvan het nummer natuurlijk luid moet worden voorgelezen. Vervolgens belandt het balletje op het speelbord met de getrokken getallen. De deelnemers zoeken op hun speelkaart naar het zojuist getrokken nummer. Staat het getal erop, dan wordt het vakje met een fiche afgedekt. Zijn alle vakjes afgedekt, dan roep je natuurlijk luid en duidelijk BINGO!

Dit spel is nog leuker als er prijzen kunnen worden gewonnen. Dat hoeven geen auto's of dure vakantie te zijn, ook een set bierglazen, een fles wijn of een handdoek doen het altijd goed. Uiteindelijk gaat het hier om de gezelligheid en niet om de omvang van de prijs. Dit bingo-spel is een ideaal cadeau voor degene die van spelletjes houdt, waar dan ook: thuis of op vakantie!

Productdetails

 • Bingo-spel bestaat uit:
  • Bingokooi met balletjes (hoogte: 20 cm)
  • 75 balletjes
  • Speelbord voor de getrokken balletjes 
  • 18 bingokaarten 
  • 150 fiches om getallen af te dekken 
  • Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar – verstikkingsgevaar wegens kleine delen! 
  • Aanbevolen vanaf 6 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T03:50:52+00:00