Contact

Bierkoeler met flesopeners

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Laat de zomer maar komen! Deze bierkoeler met houten handgreep en aan iedere zijde een flesopener is de perfecte partner bij een avondje barbecueën, een tuinfeestje of een spontane picknick. IJs erin, bier erin en het feest kan beginnen. Deze metalen bierkoeler met openers is een origineel en handig cadeau voor alle bierliefhebbers.

Other customers bought

Productbeschrijving

Op een warme zomerdag smaakt er bijna niets lekkerder dan een heerlijk, ijskoud biertje. Zeker als je de hele dag hebt gewerkt of druk bezig bent geweest met andere dingen. Wanneer je dan met vrienden bij elkaar komt en deze bierkoeler meeneemt, dan ben je geheid de meeste geliefde persoon van de dag. De zinken bierkoeler moet dan uiteraard wel worden gevuld met veel ijs en flesjes bier.

De twee flesopeners zijn geïntegreerd in het ontwerp en bevinden zich aan de twee uiteinden van het deels houten hengsel, zodat je deze niet kunt verliezen. Op de voorkant staat een fraaie afbeelding van iemand die het glas heft met daarnaast de tekst “cold beer”. De bierkoeler is met zijn retro uiterlijk niet alleen een genot om te zien, hij is ook handig om overal mee naartoe te nemen.

Dit bad om biertjes in te koelen is een leuk en origineel cadeau dat je kunt aanvullen met enkele flesjes bier. Is het een cadeau voor een zomerfeest of barbecue-avond, dan kun je er ook al meteen een paar zakken ijsklontjes in doen, zodat de ontvanger het coole cadeau meteen kan gebruiken!

Productdetails

  • Ovale bierkoeler met openers
  • Vullen met ijsklontjes (en bier) en van koud bier genieten
  • Met 2 geïntegreerde openers
  • Hengsel met houten draaggreep
  • Afmetingen: ca. 26 × 13 cm
  • Van metaal (volledig verzinkt, roestvrij)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-04-13T15:54:58+00:00