Contact

Bierglas met voetballogo en gravure

€ 14,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Proost! Dat is toch het eerste dat je te binnen schiet als je dit glas ziet? Over ideale cadeaus voor mannen gesproken. De meeste mannen staan erom bekend dat ze wel een biertje lusten en met dit cadeau kunnen ze hun hart ophalen. Dit grote bierglas is goed voor een heerlijke halve liter en er kan nog een naam in gegraveerd worden ook! Een leuk en persoonlijk cadeautje voor voetballiefhebbers!
€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Wil jij je vader, broer of vriend eens wat opvallends voor zijn verjaardag geven, of wil je iemand gewoon eens tussendoor bedanken? Dan is dit een goed cadeau, mits de ontvanger van bier houdt natuurlijk. Juist, dit glas is goed voor een halve liter helder genot en als extra verrassing kun je er een naam in laten graveren. Dit kan zijn eigen naam zijn, of misschien die van zijn voetbalheld of iets anders? Jij mag het zeggen!

Hoewel dit glas eigenlijk een typisch voetbalcadeau is, kan het ook prima worden gebruikt tijdens de gewone borrel. Heerlijk om op vrijdagavond het weekend mee in te luiden en weer eens wat anders dan een normaal glas!

Let wel op dat, als je dit cadeau aan je man/vriend geeft, het best eens een prominente plek in huis kan krijgen.. Ach ja, hoe dan ook: met dit cadeau scoor jij punten!

Productdetails

  • Inhoud tot 0,5 liter
  • Logo met voetbal
  • Mogelijkheid tot graveren van tekst tot 15 tekens
  • Let op: speciale tekens kunnen niet worden gegraveerd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-25T10:58:46+00:00