Contact

Bier douchegordijn - voor echte mannen

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Ben je een rasechte bierliefhebber of ken je iemand die er eigenlijk het liefst in doucht? Dan is dit het ultieme cadeau. Vanaf nu kan het namelijk douchen in het bier. Althans, niet echt natuurlijk. Maar echter dan dit wordt het niet. Tenzij je echt bier wil verspillen door erin te gaan badderen - zeer onwaarschijnlijk. Je bent niet meer uit de douche te slaan nu. Maar niet te lang blijven staan, niet leuk voor de energierekening en je gaat er een beetje geel van zien.

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kent vast iemand die halsoverkop van bier houdt. Zo iemand die precies weet waar alle biertjes vandaan komen, welke lekker zijn en ook exact degene aan kan wijzen die hij niet te pruimen vindt. Hij steekt zijn mening ook niet onder stoelen of banken als het gaat om mensen die niet van bier houden. Die zijn waarschijnlijk per definitie niet oké.

Bij hem thuis tref je bierviltjes op tafel in plaats van onderzetters, een dienblad van een biermerk en eigenlijk houdt ‘ie het bierthema het liefst door het hele huis aan. Hier kun je een mening over hebben, maar daar schiet je waarschijnlijk niets mee op. Het is (hopelijk) een fase. En dan kun jij die fase beter leuker voor 'm maken door hem dit douchegordijn cadeau te doen. Dan kun jij, met je duidelijke voorkeur voor andere alcoholische versnaperingen, ook niet meer stuk. Grote kans dat er tranen vloeien bij het geven, want dit heeft 'ie vast nog nooit gezien: een douchegordijn met een levensgroot glas bier. Eigenlijk is het te hopen dat deze beste man vrijgezel is, want met een vrouw in huis komt het er niet in (of je moet heel veel van je man houden). Nu kan 'ie zich onderdompelen in het bier voordat hij een echt exemplaar tot zich neemt in de kroeg. Een betere voorbereiding is er niet. Wie weet heeft hij wel een bad, dan kan ie achter het gordijn meteen een biertje drinken. Gelukkiger maak je hem niet hoor. En jij krijgt vast een gratis drankje die avond!

Overigens is dit ook een leuk cadeau voor een vrijgezellenavond en wordt het vast ook gewaardeerd bij iemand die heel nodig een douchegordijn nodig heeft. Als de keuze gaat tussen douchen achter bier of continue op je hoede zijn dat je de badkamer niet nat sproeit, neemt degene het vast met beide handen aan. Proost!

Productdetails

  • Materiaal: 100% polyester
  • Afmeting: ca. 180 x 180 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-26T23:27:02+00:00