Contact

"Beste mama": personaliseerbaar kussen bedrukken

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Op Moederdag laat je altijd al weten dat jouw moeder de beste moeder van alle moeders is. Maar woorden zijn snel vervlogen, een kussen niet! Je moeder zal misschien wel blozen, maar ook trots zijn met haar naam op dit zachte "Beste mama" kussen. Een origineel cadeau-idee voor mama!

* Verplichte velden

€ 19,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Dat je moeder de beste mama van de hele wereld is, dat heb je haar al vaak genoeg verteld. Eigenlijk zou je dat wel iedere dag willen zeggen, maar dat vind je moeder echt overdreven. Nou goed, misschien heeft ze wel een beetje gelijk. In ieder geval is dit personaliseerbare kussen de allerbeste oplossing om duidelijk te maken wat je van je moeder vindt!

In het midden van dit behaaglijke kussen staat overduidelijk de naam van je moeder én de belangrijke mededeling dat zij de beste mama is. Verras je moeder met dit personaliseerbare cadeau op Moederdag, op haar verjaardag of gewoon spontaan op wat voor dag dan ook. Niet alleen de tekst kun je zelf bepalen, maar ook de kleur van het ronde logo. Je hebt maar liefst 6 kleuren ter beschikking.

Zacht groen, diepblauw of klassiek zwart, kies de lievelingskleur van je moeder en je hebt een uniek cadeau in handen. Je moeder zegt natuurlijk dat je dit niet had hoeven doen, maar goed, dat zeggen alle moeders als ze een groot compliment krijgen. Het is een teken dat ze erg blij zijn met dit cadeau en natuurlijk vindt geen enkele moeder zichzelf de allerbeste moeder. Zo zijn moeders nu eenmaal!

Productdetails

"Beste mama": personaliseerbaar kussen bedrukken

  • Afmeting: 40 x 40 cm
  • Personaliseerbaar met naam (max. 10 tekens)
  • Drukkleur zelf kiezen
  • Hoes afneembaar (ritssluiting) en wasbaar tot 40°C

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-11-29T11:56:26+00:00