Contact
Contact

Bellenblaas set “lieveheersbeestje”

€ 13,90
Incl. btw
-14,00 %
- +
Een beetje zeepsop en een ronde vorm, dat is voldoende om grote bellenblaasavonturen te beleven! Bellen blazen is leuk voor jong en oud. Deze set “lieveheersbeestje” is een perfect cadeau voor kinderen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verzonden*
  • 30 dagen gratis retourneren**
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • *Levertijd vanaf moment van verzending is 2-3 werkdagen. Gepersonaliseerde producten kunnen een langere levertijd hebben i.v.m. de productietijd.
  • **Gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Productbeschrijving

Bellen blazen is een spel dat al generaties lang met plezier wordt gespeeld. Je hebt dan ook niet meer nodig dan zeepsop en de juiste vorm. Deze bellenblaas set “lieveheersbeestje” beschikt over een vorm om normale bellen mee te blazen en een vorm voor enorm grote bellen. Het bord biedt voldoende ruimte voor zeepsop. Nu hoef je alleen nog maar de vorm erin te leggen en vervolgens blaas je al enorme zeepbellen. Die bellen zijn zo groot, dat ook volwassenen zullen opkijken als ze de enorme bellen van zeepsop door de lucht zien dwarrelen.

Als het een beetje waait, dan zie je hoe de bellen in alle richtingen zweven en dat sommige kinderen er achteraan zullen rennen om ze te pakken te krijgen. In de zomer kan het zonlicht de zeepbellen schitterende kleuren bezorgen, die het plezier van het bellen blazen verhoogt. Deze bellenblaas set “lieveheersbeestje” is leuk om mee te nemen naar een verjaardagsfeestje voor kinderen. De set is weer eens iets anders dan het gewone busje met zeepsop wat iedereen al kent. Natuurlijk zijn er ook nog veel volwassenen die tijdens een tuinfeest of een beachparty graag laten zien dat ze nog jong genoeg zijn om een paar fraaie zeepbellen te blazen!

Productdetails

  • Set bestaat uit zeepsop en 2 verschillende grote vormen voor bellen blazen, schaal
  • Voor kinderen vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-02-15T23:46:26+00:00