Contact

Bellenblaas - kastelen in de lucht

€ 8,90
(€ 89,00 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Met dit verrassende geschenk zul je menig kind verblijden. Deze bellenblaas is net even wat anders dan normaal, hij heeft namelijk een kastelen omtrek. Er zullen nu geen ronde zeepbellen in de lucht verschijnen, maar zeepbellen in de vorm van kastelen. Een mooi geschenk waar ook volwassenen absoluut van zullen genieten.

Other customers bought

Productbeschrijving

Kastelen vind je meestal alleen op de grond. Die kunnen niet zweven, toch? Deze kastelen van zeepbellen kunnen dat vanaf nu wel! Iedereen houdt van kastelen en iedereen houdt van bellenblazen. Deze twee zijn nu gecombineerd in deze prachtige bellenblaas, geschikt voor zowel jong als oud.

Deze bellenblaas heeft de omtrek van een kasteel. Een echt betoverend cadeautje dus! De schitterende zeepbellen zullen dansen in de wind. Waan jezelf even helemaal een koning, koningin, prins of prinses in je eigen droomkasteel. Het is dan wel geen echt kasteel, maar met de fantasie van kinderen zit het altijd wel goed. Ook volwassenen wanen zich weer even kind met dit speelse cadeau. En het beste aan dit cadeau, is dat het keer op keer opnieuw gebruikt kan worden. Is de zeep op en kun je even geen bellen meer blazen? Vul hem dan gewoon opnieuw met wat afwasmiddel en water en blazen maar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T12:35:22+00:00