Contact

Beestachtige kussens

Vanaf € 16,90
Incl. btw
- +
Zachte, fraaie knuffeldieren en een zacht kussen ineen! Leuke dieren die de kinderen opvrolijken tijdens donkere dagen. Een originele kado voor kinderen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Knuffelzachte reiskussens voor in de auto, de trein of in het vliegtuig. Hieraan beleven zowel de ouders als de kinderen veel plezier. Je kunt er meer spelen, maar ook heerlijk je hoofd erop leggen en een dutje doen. Aan de onderkant van de kussens bevindt zich een sluiting van klittenband waarmee de kussens bliksemsnel kunnen veranderen in een knuffeldier en daarna weer terug in een reiskussen. Onderweg zijn deze zachte kussentjes onmisbaar, maar ze zijn ook ideaal in het park, op het strand of op het grasveld bij oma in de tuin. Kinderen zijn blij als ze met de grappige dieren kunnen spelen en daarna op het kussen kunnen uitrusten. De vrolijke gezichten van de dieren laten de kinderen na het spelen vast en zeker met heerlijke dromen uit de dierenwereld in slaap vallen.

Natuurlijk zijn er ook volwassenen die het wel apart vinden hun hoofd op een knuffeldier te laten rusten. De beestachtige kussens worden al snel vaste accessoires in de auto en caravan. Een perfect cadeau voor de collega met kinderen. De knuffeldieren zijn verkrijgbaar in de vorm van een schaap, een eend of een aap. Ze zijn allemaal even lief voor kinderen en ook voor de ouders stellen ze hun zachte vacht graag ter beschikking.

Productdetails

  • In 4 uitvoeringen beschikbaar
  • Afmeting: 17 x 34 x 28 cm
  • Wasmachine wasbaar
  • Van knuffeldier tot reiskussen met klittenbandsluiting

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-02T00:15:38+00:00