Contact
Contact

Creatief Beeldhouwen met chocolade - Den Bosch

€ 39,00
Incl. btw
- +
Kunstwerken maken van chocolade, dat is cool! Tweeënhalf uur creatief beeldhouwen met chocolade is een creatieve belevenis met een smakelijke touch. Hakken, plakken en dan smakken. Een niet te missen chocofeestje!
pin delete 5.303500
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Beeldhouwers staan vaak met beitels en hamers in hun atelier om een kunstwerk uit steen, marmer of klei te maken. Een heerlijk gezicht om te zien hoe iemand zich zo uitleeft en dan ook nog eens iets moois kan maken. Dit kun je zelf ook tijdens de bijzondere workshop beeldhouwen met chocolade in Den Bosch. Geen steen, marmer of beton, maar chocolade is het materiaal waarmee gewerkt wordt!

Hoe dat moet, dat vertelt de ervaren begeleider je graag ter plekke. Het gaat hier uiteindelijk om het plezier en de creativiteit met als resultaat een uniek kunstwerk wat je natuurlijk ook mee naar huis kunt nemen. Laat hier tweeënhalf uur je creativiteit de vrijeloop en bouw een huis, een voertuig, een boom of wat dan ook. Ook abstracte beelden zien er altijd weer bijzonder interessant uit! Hier gaat het vooral om het plezier bij het maken van eigen werken en daarom is deze workshop niet alleen inclusief chocolade maar ook inclusief koffie, thee en onbeperkt consumpties. Dat is wel zo gezellig. Als je op het einde nog chocolade over hebt, omdat het niet meer op het beeldhouwwerk past, dan kun je die ook gewoon mee naar huis nemen. De workshop creatief beeldhouwen met chocolade zorgt voor een unieke belevenis waarvan je nog lang kunt nagenieten, net zo lang totdat je trek in chocolade krijgt en het kunstwerk verlokkend in de buurt staat!

Productdetails

 • 2,5 uur lang beeldhouwen met chocolade
 • De chocolade mag je mee naar huis nemen
 • In Den Bosch
 • Koffie, thee en consumpties onbeperkt
 • Geldig voor 1 persoon

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-01-18T00:42:40+00:00