Contact

Beat armband

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze aparte, lichtgevende armbandjes zijn een perfect cadeau voor mensen die graag opvallen tijdens feestjes! Deze armbandjes geven gekleurd licht op de maat van de muziek! Een super leuk idee voor elk feestje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Beat armband. Ben je toevallig nog op zoek naar een leuk idee voor je aanstaande feestje? Met deze lichtgevende armbandjes geef jij een knalfeest! Deze hippe armbandjes zijn niet alleen mooi en vrolijk gekleurd, ze geven ook nog eens licht.  De LED-armbanden zijn verkrijgbaar in het roze, blauw, groen en wit. En ze knipperen niet zomaar, ze geven licht op de beat van de muziek. Je kunt er bijna zeker van zijn dat je gasten zoiets nog nooit gezien hebben! Leuk om mee te nemen naar het volgende feestje, maar ook erg leuk om op je eigen feestje te gebruiken. Met dit armband weet je zeker dat je opvalt op de dansvloer.

Door de felle kleuren en het knipperende licht trek je alle blikken naar je toe. Gebruik je LED- armbandje goed en verlicht er elke ruimte mee! Omdat het armbandje zo leuk mee knippert durf je net wat meer los te gaan op de dansvloer en zien je moves er beter uit dan ooit. Een leuk cadeau voor de gastheer/vrouw of een grappige attentie voor een verjaardagsfeestje. Maar deze LED- armbandjes zijn ook uitstekend geschikt om mee te nemen naar een festival. Of gebruik ze tijdens een dansuitvoering. Het is natuurlijk helemaal spectaculair om de armbandjes tijdens een bruiloft te gebruiken! Elk danspasje die je maakt met deze armbandjes wordt nog leuker door het licht aan je pols. Je kunt je er in ieder geval zeker van zijn dat je een origineel cadeautje hebt, want deze armbandjes heeft niet iedereen in zijn kast liggen.Productdetails

Farbe: Pink

Die Batterien lassen sich nicht austauschen.

Productdetails

Farbe: Grün

Die Batterien lassen sich nicht austauschen.

Productdetails

Farbe: Blau

Die Batterien lassen sich nicht austauschen.

Productdetails

Farbe: Weiß

Die Batterien lassen sich nicht austauschen.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T07:54:35+00:00