Contact

Batman-deurmat “Welcome to the Batcave”

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met deze mat komt de droom om Batman te zijn alweer een stukje dichterbij. Hoe, vraag je je af? Nou, Batman staat er om bekend een echte gentlemen te zijn die altijd netjes zijn voeten veegt. Deze deurmat is dus een hulpmiddel bij uitstek om te zijn zoals hij is: een echte superheld met schone schoenen. Maar bovenal is dit een te gek woonaccessoire voor de Batman-fan!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze deurmat van Batman is niet alleen te gek om te zien maar laat ook direct zien wie de favoriete superheld van de bewoner is. Dan hoeft daarover alvast geen twijfel meer te bestaan.

Dit cadeau is te gek voor de echte fans van de superheld uit Gotham, want ook zij hebben graag een schone vloer. Graag even de voeten vegen dus, of je krijgt met Batman te maken. En als die niet thuis is, dan Robin wel!

De coole deurmat is voorzien van een zwart Batman-logo op een bruine ondergrond van kokoshaartjes. De mat is aan de onderkant voorzien van een anti-sliplaag, zodat hij netjes op zijn plek blijft liggen. Wel zo handig! Dit cadeau is leuk om te geven aan Batman-fans die net zijn verhuisd en natuurlijk voor iedereen die wel een deurmat kan gebruiken.

Productdetails

  • Officieel gelicenseerd DC Comics-product
  • Met Batman-logo en tekstopdruk “Welcome to the Batcave”
  • Met anti-sliplaag
  • Afmetingen: ca. 60 × 40 cm
  • Materiaal: kokos, pvc

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-27T04:17:50+00:00