Contact

Prullenbak-basket met geluid

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Een beetje sport in kantoor kan nooit kwaad. Werp een prop papier door deze basket heen in de prullenmand en bij een treffer klinkt er echt applaus! Hoe cool is dat dan? Een geweldig cadeau voor kantoorpersoneel dat een beetje beweging nodig heeft.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie de hele dag achter de computer zit heeft zo nu en dan wat afleiding nodig. Deze basket met geluid is hiervoor het perfecte cadeau. Je kunt deze basket bevestigen aan de prullenbak zodat je afval door de ring in de mand belandt. Dat maakt opruimen ineens een stuk leuker! En hoewel de digitale wereld de laatste restjes papier opslurpt, blijft er altijd nog wel een formulier of een printje over om in de prullenmand te mikken.

Deze basket is ideaal voor het houden van een wedstrijd onder collega's. Wie de meeste keren applaus krijgt, heeft gewonnen. Door het trainen van de hand-oogcoördinatie heb je een optimale afwisseling tijdens het werken aan de computer. Na verloop van tijd verlaat je als geoefende basketbalspeler het kantoor. Of je bekijkt tot grote verbazing van je vrienden opeens alle basketbalwedstrijden op televisie. Het kan zelfs gebeuren dat je je spontaan aanmeldt bij een basketbalvereniging!

Een origineel cadeau voor de collega op het werk, waar je natuurlijk zelf ook profijt van hebt als er wedstrijdjes worden gespeeld. Ook als vaderdagcadeau voor papa's studeerkamer uitermate geschikt, net als voor een studentenhuis. Deze prullenbakbasket brengt leven in de kantoren en zorgt er bovendien voor dat alle papieren netjes in de prullenbak verdwijnen. Zo opgeruimd zag het kantoor er al lange tijd niet meer uit!

Productdetails

Prullenbak-basket met geluid!

  • Met clip aan de rand van de prullenbak bevestigen
  • Luidspreker gejuich bij voltreffers
  • Afmetingen: ca. 18 x 22 x 0,25 cm
  • Let op:
    • 2 x AA-batterijen nodig (worden niet meegeleverd)
    • Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar – gebruik alleen onder toezicht van volwassenen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-21T10:11:45+00:00