Contact

Barbecue set met aanpasbare etsplaat

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De barbecue set met een gepersonaliseerde metalen schild is het perfecte cadeau voor alle gepassioneerde grill master / binnen en omvat de belangrijkste accessoires voor een geslaagde barbecue. Voor de beste barbecues het / de ontvanger zijn loyaal aan de andere kant met deze barbecue spatel, grill vork en tang.

Other customers bought

Productbeschrijving

Het perfecte cadeau voor de grill master / binnenkant met een passie! De chique Grill koffer metaal heeft alle spullen die nodig zijn voor het succes van een grote barbecue en is nog steeds handig. Tang, grill vork en een spatel wordt gemaakt van roestvrij staal en alleen maak wat visueel geleden. Met dit cadeau begeisterst u zeker dat alle grill meester en -meisterinnen en een ontmoeting met een persoonlijke gravure staat garant voor het merk.

Het organiseren van tuinfeesten en de voorbereiding van lekker voor uw gasten worstjes, steaks en gegrilde groenten. Dus u te overtuigen met uw barbecue talent en verblijf goed, vooral in het geheugen, want wie is de enige echte heerser van de barbecue, staat op de metalen plaat direct op de zaak. Vandaag keren weg van huis met vrienden of in het park barbecue? Geen probleem, is de lichtgewicht en compacte behuizing geschikt voor transport.

Productdetails

Afmetingen: 8,7 x 37 x 10 cm
Inclusief: barbecue tang, grill vork en spatel
Let op: alleen de gegraveerde plaat kan worden gepersonaliseerd! Gelieve geen speciale tekens!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-19T05:11:06+00:00