Contact

Bakvormen voor party broodjes

€ 14,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Drie mooie bakvormen om de ideale stokbroden nu eindelijk zelf te kunnen bakken. Een handig cadeautje waarmee je op feestjes en tijdens etentjes heerlijk versgebakken stukjes brood kunt serveren. In leuke verschillende vormen, zodat je niet alleen lekkere stukjes brood serveert, maar ook nog eens heel opvallende! Geweldig cadeau voor iedereen die zijn gasten leuke en lekkere dingen voor wil zetten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dat stokbrood dat je zelf af moet bakken, is natuurlijk wel handig, maar als je dat te lang in de kast laat liggen zonder het te gebruiken, kun je het weggooien. Nog handiger zou zijn om je eigen broodvormen te hebben, met een goed recept er bij, zodat je eenvoudig je eigen brood kunt bakken. Altijd super vers, heel erg lekker en altijd op voorraad! Want met deze handige bakvormen hoef je enkel het deeg klaar te maken, in de vorm te gieten en dan het geheel in de oven te zetten. Heel handig dus, in een handomdraai heb jij het lekkerste brood klaar!

Handig voor het serveren bij allerlei lekkere kleine hapjes, bij de soep of bij een lekker stukje Franse kaas. Waar je het ook bij wil serveren, met dit heerlijke brood zullen je gasten direct willen weten waar je het vandaan hebt. Uit de oven, nee! En die leuke vormen dan! In leuke sterren- hartjes- en bloemenvorm. Omdat je soms wel even iets anders wil dan anders. Een prachtig cadeautje waar elke gastheer en gastvrouw heel erg blij mee zal zijn! Leuk om mee te brengen naar een feestje of een etentje!

Productdetails

  • Set bestaat uit drie verschillende langwerpige bakvormen
  • 3 motieven: hart, ster, bloem
  • Met hoogwaardige anti-aanbaklaag
  • Met recepten
  • Met verpakking
  • Afmetingen: 22 cm lang, 7,5 cm diameter

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T06:09:52+00:00