Contact

Badeendje "Superman"

€ 6,90
Incl. btw
- +
Zo lang je er voor zorgt dat er geen kryptoniet in het badwater zit, zal deze eend zich heel erg kunnen vermaken. Een super leuk cadeautje voor iedereen die zijn badkamer wil opvrolijken en natuurlijk voor iedereen, jong en oud, die graag de beste vriend van superman wil worden. Voor iedereen voor wie een normaal badeendje gewoonweg niet genoeg is. Supereend is een origineel en zeer grappig cadeautje waar je nog heel lang plezier van zult hebben!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

In bad gaan was nog nooit zo leuk. Met deze persoonlijke supereend in je badkuip kun je namelijk al je misdaadverhalen naspelen. En reken maar dat er een held op staat om alle dames in nood bij te staan en te helpen om van hun belagers af te komen. Een tasjesdief? Geen nood, deze superman badeend komt als geroepen. Zonder gesnater, maar misschien wel met wat gespetter. Deze redder in nood is dan ook niet zomaar een badeend, maar een officiële eend met licentie. Een licentie om superman te zijn. Want er is er maar een de enige echte held.

Ook voor iedereen die uit wil proberen of hij misschien een nog grotere held is dan super man, of voor alle slechteriken in de dop, dit is je kans om je te meten aan de enige echte supereend! Een geweldige manier om je badtijd nog leuker te maken. Leuk voor kinderen maar vooral ook voor grote kinderen die hun fantasie helemaal op hol willen laten gaan. Geweldig cadeau voor zomaar tussendoor, of voor ene verjaardag. En reken maar dat de jarige verrast op zal kijken, want met deze supereend wil je direct het bad gaan delen, toch?!

Productdetails

  • Materiaal: 100% kunsstof (Non Phthalate Vinyl)
  • Afmetingen: 11 x 11 x 11 cm
  • Officieel DC Comics
  • Zonder geluidsfunctie
  • Niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden
  • Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T13:02:15+00:00