Contact

Babylepel "Nijntje" met gravure

€ 20,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze prachtige dwarslepel is speciaal voor de allerkleinsten. Het vrolijke konijntje Nijntje is op de lepelsteel gegraveerd. De drie worteltjes, Nijntjes lievelingseten, bevinden zich onderaan op het schepgedeelte. Op dit van roestvrij staal vervaardigde accessoire voor kinderen kan de naam van de kleine worden gegraveerd. Een origineel en personaliseerbaar cadeau!

€ 20,90

Other customers bought

Productbeschrijving

"Daar komt het vliegtuig aangevlogen, mondje open!" Iedereen kent wel de manier waarop ouders hun kinderen de eerste hapjes geven. Met deze babylepel "Nijntje" is dat extra leuk, want hij is voorzien van Nijntje, het beroemde konijn uit de boekjes van Dick Bruna.

De vorm van de dwarslepel is ontworpen om kinderen makkelijker eten te kunnen geven. De vorm is ook optimaal voor kinderen die voor de eerste keer zelf met bestek aan de slag gaan. De kans op morsen is minimaal vanwege de handige vorm, waarmee de hoek zo eenvoudig mogelijk te maken is.  

Deze lepel wordt geleverd in een fraai doosje met op de bovenkant een grote afbeelding van Nijntje. De babylepel "Nijntje" met gravure is uitermate geschikt als kraamcadeau voor een pasgeboren baby of als cadeau voor de eerste verjaardag van de kleine. De babylepel kan van een naam van maximaal 15 tekens worden voorzien, zodat je een origineel cadeau in handen hebt!

Productdetails

  • Afmeting: 13 cm lang
  • Gravure van de naam met maximaal 15 tekens
  • Met afbeelding van Nijntje op de steel en 3 wortels op de welving onderaan
  • Wordt in een luxe cadeaudoos geleverd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-25T20:06:22+00:00