Hulp nodig?

SALE - Slechts 7 dagen tot 29.01.2018. Zolang de voorraad strekt, met kortingen tot wel 80%!

Meer afbeeldingen

Babyflesje "Mama & Papa" 250 ml

Een klein babyflesje met een allerleukst ontwerp. Een heel lief en tegelijkertijd praktisch cadeautje. Perfect voor alle ouders van baby's en nieuwgeboren mensen die pas net hun oogjes voor het eerst hebben geopend. Niet alleen een handig cadeautje dat zeker weten goed van pas komt, maar ook een heel leuk en opvallend design waardoor het een extra leuk drinkflesje is om dagelijks te gebruiken.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Vanaf € 9,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Een mooi cadeautje niet alleen voor als je op kraambezoek gaat bij je vrienden of vriendinnen, maar ook een geweldig cadeau voor bij de doop of zomaar als leuk cadeautje om mee te brengen aan ouders van pasgeboren baby's. Een perfect cadeautje om de speciale band van ouders met hun kinderen niet alleen mooi uit te beelden maar ook te versterken. Want het voeden van baby's neemt een grote plek in, en is ook een prachtig moment waarop ouders met hun kleintje in contact staan. En deze leuke fles is heel goed hier voor te gebruiken, en dat niet enkel door het design.

Door de neutrale geur, wasvaste kleuren en het makkelijk te steriliseren ontwerp is het een heel handige fles, die ook gekookt kan worden en in de afwasmachine mag. Een handige vorm waardoor hij makkelijk in de hand ligt en een goede maat waardoor hij makkelijk mee genomen kan worden. Geweldig cadeau! Echt een prachtig cadeau voor ouders en hun kinderen, waarvan iedereen blij wordt. In twee variaties: "I <3 Mama" en "Papa is the best". En bovendien: dit leuke flesje lekt niet!

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
^2018-01-24T03:00:36+00:00