Contact

Asbak "Autoband"

€ 8,90
Incl. btw
- +
Hier is 'ie dan eindelijk: de ultieme asbak voor de autoliefhebber. Weg met de saaie witte gleufbakjes, maar eens iets leuks om naar te kijken. Hier maak je die vriend (of vriendin, sommige vrouwen zijn tenslotte ook autoliefhebbers) blij mee! Voor een verjaardag of je koopt 'm voor in je eigen huis zodat ze buiten wat leuks hebben om in te assen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Ken je iemand met een grote liefde voor auto's? Je kent dat type vast wel: iemand die zijn of haar auto behandelt alsof de vierwieler een kind is, ‘m het liefst iedere dag met een poetsdoekje nagaat, want o wee als er een vuiltje op zit. Natuurlijk wordt er geen autorace op televisie gemist, er liggen autoboeken thuis, kortom; er wordt beter voor de auto gezorgd dan voor de eigen persoon?

Als meneer of mevrouw nu ook nog van een sigaret (of meerdere) op zijn tijd houdt zit jij helemaal goed met dit cadeautje. Deze asbak is namelijk net een echte autoband. En net als de auto moet deze natuurlijk ook intact blijven. Dat kan, het accessoire wordt niet verpest door as, want die druk je in een handomdraai uit in de autoband (wel regelmatig legen natuurlijk). Feit is dat de meeste mensen al niet al te dol zijn op roken dus als het er dan toch van komt: dan maar beter in een leuke asbak. Heb je tenminste nog iets om naar te kijken en doe je de rokers een extra plezier. Je kan deze ook gemakkelijk buiten neerzetten zonder angst dat de hele boel wegwaait. Dit is een stevige asbak die tegen een stootje kan. Overigens hoef je dit niet perse voor een roker te kopen, het is ook gewoon een leuke accessoire om neer te zetten (wel voor een echte autoliefhebber natuurlijk). Vooral mannen worden hier blij van.

Koop 'm voor je man die er de blits mee maakt in de rookkamer op kantoor of in de garage neerzet in zijn klushoekje. Wie weet werkt je man wel in een autogarage, dan hebben zijn collega's er ook nog wat aan en kun jij niet meer stuk! Ook leuk op de redactie van een automagazine en ja, waar eigenlijk niet? Deze asbak is een schot in de roos bij een autoliefhebber. En het beste? De rooklucht wordt verminderd doordat de as direct naar beneden valt. Iedereen blij.

Productdetails

  • Drukasbak: geen rondvliegende resten, mindere rooklucht 
  • Ø 9 cm 
  • Materiaal: metaal en kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T20:53:03+00:00