Hulp nodig?

SALE - Slechts 7 dagen tot 29.01.2018. Zolang de voorraad strekt, met kortingen tot wel 80%!

Meer afbeeldingen

Artificial Re.use windlicht

Stille nacht, heilige nacht - zeer waarschijnlijk dat je bij het zien van deze theelichtjes aan feestdagen denkt. De warmte van die gezellige, maar meestal koude dagen waarop het heel vroeg donker is. Maak het extra gezellig met dit rijtje lichtjes in het interieur. Gemaakt van gerecyclde flessen dus stijlvol en goed voor het milieu.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Vanaf € 19,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Kaarsjes staan per definitie voor gezelligheid. Het maakt niet uit hoeveel verlichting er is in huis, op de een of andere manier roepen windlichtjes warmte en knusheid op. Of je deze nu in het zwart, wit of in leuke kleurtjes neerzet - ieder zo zijn smaak. Heb je echter eens zin om tegen iets anders aan te kijken waarvan je ook nog weet dat je iets bijdraagt aan het milieu, dan zit je met dit accessoire helemaal goed. Gemaakt van gerecyclede flessen kun je deze lichtjes overal neerzetten en aansteken. Of je er nu maar een aansteekt of er een leuk setje van maakt - een waxinelichtje doet veel in huis! Vooral met zo´n leuk kleurtje, geschikt voor overal in huis en daarmee een uitstekend cadeautje voor de feestdagen maar ook prima om zomaar te geven.

De vorm van de fles is duidelijk terug te zien in het design en doordat de fles (vanzelfsprekend) over het windlicht heen gezet wordt, is het nog veilig ook. Geen kinders die per ongeluk hun vingertjes branden, geen slierten die erin kunnen vallen als je toevallig aan tafel eet en mocht je er eens tegenaan stoten, is er niet meteen paniek. In het walhalla der windlichtjes is tegenwoordig nogal wat te kiezen, maar met deze lichtjes ben je uiterst origineel en doe je nog wat goeds voor de wereld ook. Stijlvol design, praktisch – je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Alleen waxinelichtjes kopen, aansteken en genieten.

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
^2018-01-20T21:25:50+00:00